Τα πρώτα στιγμιότυπα της Παγκόσμιας διοργάνωσης MXJunior στην Μεγαλόπολη (1η Αυγούστου) με την ματιά των FIM (Παγκόσμια Ομοσπονδία Μοτοσυκλετισμού) και Infront (promoter).

Απολαύστε το θέαμα και τις δηλώσεις όπως -για τους ειδικούς- την μορφή που παίρνει η γνώριμη πίστα της Μεγαλόπολης όταν αγωνίζονται αθλητές Παγκοσμίου επιπέδου, ακόμα και όταν είναι παιδιά -έφηβοι.

Start 65 lowΜε έξι αγωνιστικά σκέλη γεμάτα νεανική φωτιά επέστρεψε η ιστορική πίστα της Μεγαλόπολης στα Παγκόσμια δρώμενα του Motocross (ΜΧ). Στην Αρκαδική εστία διοργανώθηκε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Junior ΜΧ 2021.

Σημείο αναφοράς του αγώνα, οι συνθήκες καύσωνα, (+41,9°C) που έφερε τους πάντες στα όρια χωρίς όμως να μειώσει στο παραμικρό το θέαμα και την ένταση, στοιχεία που κράτησαν τους χίλιους και πλέον θεατές στην θέση τους μέχρι την πτώση της τελευταίας καρό σημαίας της ημέρας.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Παρά τις ακραίες καιρικές συνθήκες (υψηλότατες θερμοκρασίες που οδήγησαν την διεθνή επιτροπή να αποφασίσει νέα ωράρια, με μειωμένη  διάρκεια δοκιμών και πολύ πρωινό ξεκίνημα για αποφυγή αγωνιστικών δραστηριοτήτων τις μεσημεριανές ώρες) οι λιλιπούτειοι και νεαροί αθλητές και αθλήτριες αφήνοντας  τους πάντες άφωνους με τις επιδόσεις τους.